Nye Hasle tar form

Blå vegg kl rom 2.tr.jpeg

Selv om en del arbeider ligger etter skjema på byggeplassen, skal vi komme oss inn i bygget til skolestart 2019! Det gleder alle seg til :-). Nye Hasle blir en flott fireparallell skole (fire klasser på hvert trinn 1.-7.tr) - 865 elever i alt, når vi etter hvert har vokst oss ferdige. 

Hvert trinns "hjemmeområde" får sin egen farge og består av fire klasserom, to små grupperom, noen fellesområder med sitteplasser, mm. Et stort grupperom med buet vegg i enden, der f.eks to klasser kan samles for en gjennomgang eller der elevene kan boltre seg med konstruksjonslek på ettermiddagen kommer i tillegg, Og garderober, toaletter, arbeidsrom for lærere, mm. 

Gymbygget blir også flunkende nytt - og det var på tide! :-). Det blir to gymsaler - med skillevegg som kan åpnes ved behov, og en treningssal for diverse aktivitet, men ekstra godt egnet for dans, med speil og barrer.

Det gamle vernede bygget, det hvite rundt aulaen eller "Hallen" som det kalles på Hasle, vil huse spesialrommene, AKS-kjøkken og AKS-fellesområder, administrasjon- og ledelse og personalrom. Denne delen blir rehabilitert og satt i stand med de opprinnelige fargene.  I kjelleretasjen, der AKS var før, blir det Naturfagsrom og rom for Teknologi og Design. 

Ute blir det også flott med varierte områder med lekeapparater, ballspill og frilek, og ellers tilrettelagt for både små og større elever. Vår etterlengtede fotballbane får plass til tre 5-er-baner på tvers, eller en stor vanlig fotballbane på langs. I området på vei inn til Hallen. ved det store treet, blir det et område for mer lærerstyrte aktivitetet, der vi tilrettelegger for HUMLESKOLE og kanskje kan vi dyrke mat, bær eller frukt etter hvert. 

Administrasjonen
Buet vegg i klasserom - umalt
Gjennomsyn mellom klasserom
Gymsalene tar form
Ledelsen i klasserom 2.trinn