Strategisk plan

Strategisk plan 2017 er utarbeidet med utgangspunkt i Osloskolens strategiske mål for perioden og Hasle skoles prioritering av utviklingsområder.

Strategisk plan for 2017 - lokalt fokusområde for Hasle skoles utviklingsarbeid:

Skriving

• Skriving i alle fag
  • Skriving som del av leseutviklingen
    • Kursing av personalet både sentralt og lokalt, utprøving, erfaringsdeling og utvikling gjennom skoleåret 2017-18.

Læringsstøttende aktiviteter i AKS

• AKS bidrar til å styrke elevenes grunnleggende matematikk-kompetanse
    •  Måling, i ulike varianter, er en del av de lekpregede aktivitetene, som f.eks. i Mat og matte eller på Snekkerskolen.

Trygt og inkluderende læringsmiljø

• Det skal være ro og orden i timene. Haslestandard er godt kjent og følges.
  • Skolen videreutvikler sitt systematiske arbeid for et trygt og godt læringsmiljø
  • Skolens personale arbeider godt for å forebygge og avdekke evt mobbing

IKT i opplæringen

• Skolens personale setter seg inn i hvordan ulike digitale læremidler, som læringsbrett 1:1 kan brukes i undervisningen for å øke elevenes læringsutbytte og forberede elevene godt for framtiden.

Områder som videreføres og styrkes

• DUÅ - De utrolige årene - systematisk arbeid for å styrke klasseledelse, forebygge og evt møte utfordrende elevadferd.
  • VFL - Vurdering for læring. Skolen fortsetter som besøksskole og sikrer at VFL er godt forankret og en del av hverdagen for alle lærere.