Hvem er vi?

Rundt skolen er bebyggelsen blandet, med gammelt og nytt, store og små leiligheter i blokker, rekkehus, Lilletøyen-bebyggelsen og "eplehage-hus". På Hasle blir barn fra alle slags hjem kjent med hverandre, og det setter både skolen og beboerne pris på.

Skoleåret 2020-21 har skolen ca. 620 elever, ca 430 elever på AKS, 51 lærere, 10 skoleassistenter og 10 i ledelse og administrasjon. På AKS er det en leder, fire fagpedagoger/baseledere, 1 kokk og ca. 37 ansatte assistenter eller fagarbeidere.

Etter at skolen var ferdig rehabilitert i 2019, ser det plass til 820 elever, en såkalt 4-parallell-skole med en mottaksklasse i tillegg.

Trivsel og satsingsområder

Både elever og ansatte trives godt på Hasle. Det viser de årlige undersøkelsene. Men det er alltid noe som kan bli enda bedre! Det arbeider vi målrettet for.

Ansatte på både skolen og AKS er dedikerte, engasjerte og flinke folk, som sammen bidrar for hele tiden å holde fokus på elevenes læring og trivsel.

Les mer om noen av områdene vi satser spesielt på under fanen Fagtilbud ; VFL, TIEY/ FAIF, LUS og DUÅ - De utrolige årene.

Samarbeidspartnere

Hasle skoles musikkorps er skolens stolthet, og Lilletøyen fotballklubb er en nær samarbeidspartner. Mange av skolens elever - og foresatte - er engasjerte deltakere!

Les om Isinya Deaf Aid - som skolen støtter og om vår årlige høstutstilling, i informasjonsboksene til høyre.

Isinya Deaf Aid (Nyabondo)

Hasle skole har i flere år vært støttespiller for Deaf Aid, Isinya skole. Her kan du se bilder og lese mer om det.

Høstutstillingen

Første torsdag i november har skolen en stor og flott HØSTUTSTILLING med elevarbeider, kafeteria og hyggelig samvær.

Se bilder fra utstillingen her